Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-30@19:24:41 GMT

لزوم توجه به اجرای طرح مسجدمحوری در مشهد

تاریخ انتشار: ۱۰ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۶۷۶۷۱۱

لزوم توجه به اجرای طرح مسجدمحوری در مشهد

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر مشهد گفت: مسج محوری با توجه به ظرفیتی که شهر مشهد دارد از جمله اتفاقات بزرگی است که می‌تواند در شورای ششم از حیث هویتی مورد استفاده قرار گیرد، با بهره‌گیری از این ظرفیت مساجد سطح شهر آبادتر و فعال‌تر می‌شود.

به گزارش خبرنگار ایمنا، مسجدمحوری یکی از مصوبه‌هایی است که در دوره ششم شورای اسلامی شهر مشهد مطرح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مصوبه بسیار اثرگذار است؛ چرا که مساجد از مهم‌ترین عناصر هویتی جمهوری اسلامی است، مردم با حضور در مساجد می‌توانند مشکلات خود را رفع و با یکدیگر به مشورت کنند، این رویکرد نقش مؤثری در زندگی روزمره افراد دارد و نباید نسبت به آن بی‌توجه بود.

حجت‌الاسلام حسن منصوریان در این خصوص اظهار کرد: این مصوبه یکی از مصوبات بسیار خوب و مطابق با سیاست‌های کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر مشهد در دوره ششم است.

وی با بیان اینکه مصوبه یاد شده، ارتقای مساجد، به‌عنوان اصلی‌ترین عنصر هویت‌بخش در نظام جمهوری اسلامی را در دو سطح کمی و کیفی، دنبال می‌کند، گفت: اگر مسائل شهری قرار است به صورت مسئله‌محور رفع شود و محلات به‌عنوان هدف اصلی و نقطه عملیات در نظر گرفته شود، "مساجد" محل عملیات و سنگر فعالیت است.

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر مشهد با اشاره به هیئت امنای مساجد که مورد اعتماد مردم هستند، افزود: از این ظرفیت و سرمایه اعتماد عمومی باید بهره‌برداری کرد، ضمن اینکه امام جماعت مسجد نیز به عنوان امامت محله شناخته می‌شود و با تکیه بر این دو ظرفیت، می‌توان بسیاری از مطالب و برنامه‌های فرهنگی را در سطح محله ترویج دهیم و از این طریق به سمت رفع مسائل فرهنگی و اجتماعی محلات گام برداریم.

وی تصریح کرد: مسجدمحوری ظرفیت خوبی است و زمینه‌ساز اتفاقات بزرگی خواهد بود که در شورای ششم از حیث هویتی مورد استفاده قرار خواهد گرفت؛ با بهره‌گیری از این ظرفیت مساجد سطح شهر آبادتر و فعال‌تر می‌شوند، مردم نیز خود را کنشگر واقعی اجتماعی و فرهنگی محله می‌دانند و مسجد به‌عنوان خانه خدا، برای محرومان و آسیب‌دیدگان، جایگاه خوبی خواهد یافت.

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر اضافه کرد: در جهت تحقق این اهداف از جنبه‌های مختلف، می‌توان از ظرفیت دستگاه‌های مرتبط با مساجد همچون اداره اوقاف و امور خیریه، مرکز رسیدگی به امور مساجد، کانون‌های مساجد و هیئت‌های مذهبی و بسیج به عنوان ظرفیت‌های مستمر فعال در این کالبد معنوی نیز استفاده کرد.

کد خبر 560824

منبع: ایمنا

کلیدواژه: مسجد خانه خدا مسجدمحوری شورای ششم آسیب دیدگان نظریه مشورتی مصوبه شورا شوراي شهر شوراي شهر مشهد شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر شورای اسلامی شهر مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۷۶۷۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابلاغیه اجرای تفسیریه ماده ۵ قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی در اجرای اصل ۱۲۳ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، «قانون تفسیر ماده (۵) قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی» را که در جلسه علنی ۱۹ فروردین ۱۴۰۳ مجلس شورای اسلامی تصویب و در تاریخ ۲۹ فروردین ۱۴۰۳ به تأیید شورای نگهبان رسید، برای اجرا به وزارت کشور، وزارت راه و شهرسازی، وزارت امور اقتصادی و دارایی و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ابلاغ کرد.

رئیس جمهور همچنین «قانون ارجاع اختلاف بین شرکت مادر تخصصی مدیریت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران (توانیر) و شرکت کنت ترکیه به داوری» را که در جلسه علنی ۱۹ فروردین ۱۴۰۳ مجلس شورای اسلامی تصویب و در تاریخ ۲۹ فروردین ۱۴۰۳ به تأیید شورای نگهبان رسید، برای اجرا به وزارت نیرو و نهاد ریاست جمهوری (معاونت حقوقی رئیس جمهور) و وزارت امور خارجه ابلاغ کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • لزوم تبیین دستاورد‌های انقلاب و اجرای طرح یاری گران در روستا‌ها
  • ابلاغیه اجرای تفسیریه ماده ۵ قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی
  • مدیران فرهنگی به احیای آموزش هنر خوشنویسی توجه داشته باشند
  • لزوم ایجاد یک سایت فرهنگی و هنری در استان البرز
  • دانشگاه‌ها در اجرای برنامه‌ها سند دانشگاه اسلامی را ملاک قرار دهند
  • دانشگاهها در اجرای برنامه‌ها سند دانشگاه اسلامی را ملاک قرار دهند
  • ضرورت توجه به جریان رسانه‌ای در مناطق مختلف اردبیل
  • ۶ محله در حاشیه مشهد میزبان رویداد یکصدا ایران شدند
  • لزوم استفاده از ظرفیت بنیاد مسکن در اجرای طرح‌های مسکن روستایی
  • نگاه ویژه شورای ششم به فعالیت‌های فرهنگی در مشهدالرضا