Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد،  در نشست حجت الاسلام حسن منصوریان رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر مشهد، گفت: ۹ دی ماه روز بصیرت و میثاق با ولایت و امت است، از همین رو این ظرفیت وجود دارد که معاونت فرهنگی اقدام شاخصی در این حوزه انجام دهد.

وی گفت: مشهد پیشانی و زمینه ساز حرکت‌های انقلابی بوده و سایر شهر‌ها منتظر بودند که این اقدامات از مشهد آغار شود؛ رهبری پرورش یافته این شهر بوده و امیدواریم بتوانیم میثاق و دلدادگی خود را با ایشان و انقلاب به منصه ظهور برسانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر مشهد گفت: اقدامات پیرامون ۱۰ دی ماه به عنوان روز ملی مشهد و کار‌های ثبت در شورای فرهنگ عمومی استان و کشور در حال انجام بوده و منطق آن پذیرفته شده است، ولی جا دارد اولین سال در میان خودمان کار خوبی انجام دهیم.

حجت الاسلام منصوریان گفت: بایستی اقدام خوبی پیرامون شهدای ۱۰ دی، گلزار شهدا و خانواده شهدا توسط معاونت فرهنگی انجام شود؛ شهردار مشهد وعده ۸ آذر به عنوان روز فوتبال خراسان را دادند، از همین رو گفت‌و‌گویی با هیئت فوتبال انجام شده تا این روز را در تقویم بیاوریم و یاد و خاطره آن غیرت و جوانمردی ورزشی را برای نسل‌های آینده به یادگار بگذاریم.

بیشتر بخوانید

تعیین تکلیف ۱۵ لایحه، طرح و مصوبه از دوره گذشته شورای شهر

دستور کار اول به بحث نامگذاری معابر فرعی به نام شهدای گرانقدر اختصاص داشت، در این نشست پیرامون نامگذاری معبر‌هایی به نام شهیدان علی اکبر اکبری، جلال بهبودی، محمد علی نیکنامی، اسحاق عادل خواه و جلال الدین موفق یامی تبادل نظر صورت پذیرفت.

در دستور کار دوم به تدوین سیاست‌های برنامه بودجه‌ای سال ۱۴۰۱ سازمان فرهنگی اجتماعی مبتنی بر سیاست‌های ابلاغی و در دستور کار سوم به گزارش اقدامات انجام شده در خصوص مصوبات قبلی کمیسیون فرهنگی توسط سازمان فرهنگی و اجتماعی پرداخته شد.

در حاشیه این نشست حجت الاسلام منصوریان پیرامون سیاست‌های شورای ششم در بحث افزایش بودجه فرهنگی، گفت: سیاست‌های کلی شورای ششم برگرفته از یک شورای فرهنگی با رویکرد‌های فرهنگی و مذهبی در جهانشهر برکت و کرامت است، از همین رو با سیاست‌های قبلی که نسبت به حوزه فرهنگ وجود داشت، همخوانی ندارد.

وی گفت: با هدف ارتقا سطح فرهنگ و معنویت شهر امام رضا (ع) لازم است که در مسائل بودجه‌ای و مالی نیز مدیریت صورت گیرد.

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر مشهد در بحث بودجه‌های جاری و عمرانی گفت: در سیاست‌های کلان حوزه فرهنگ نیز برنامه توسعه زیر ساخت‌های فرهنگی مثل ایجاد سالن‌های ورزشی، زمین‌های بازی ورزشی، کتابخانه‌ها، قرآئت خانه‌ها و فرهگسرا‌ها را در دستور کار قرار دادیم، که در آن کار‌های فرهنگی به عنوان زیر ساخت انجام شود.

حجت الاسلام منصوریان با بیان اینکه احتیاج به اصلاح بودجه است، گفت: بایستی بودجه متناسب با حوزه فرهنگی اختصاص گیرد؛ در برنامه‌های اجرایی سطح شهر نیز نگاه ما توسعه‌ای است، با این هدف که بتوانیم برنامه‌های خوبی در زمینه‌های متعدد انجام شود.

وی با اعلام اینکه نگاه خاص خودمان نیز به این برنامه‌ها اضافه شده است، گفت: ایجاد قرارگاه اخلاق اجتماعی نسخه مترقی فرهنگ شهروندی است، تلاش است بتوانیم متناسب با زائران و مجاوران برنامه ریزی کنیم.

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر مشهد گفت: رسیدگی به مسائل اجتماعی بسیار مهم است، ایجاد قرارگاه اجتماعی برای رسیدگی به مسائل اولویت‌دار مثل طلاق، اعتیاد، کودکان کار، کودکان بدسرپرست و بی‌سرپرستی و مباحث خانواه محوری بوده که مازاد بر برنامه‌های گذشته است، از همین رو باید بودجه به صورت افزایشی در نظر گرفته شود.

حجت الاسلام منصوریان گفت: نگاه ما افزایش بودجه برای اجرای این برنامه است.


انتهای پیام//ر. ا.

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شورای شهر کمیسیون فرهنگی امام رضا بودجه حجت الاسلام منصوریان حوزه فرهنگ همین رو برنامه ها دستور کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۸۶۲۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بودجه مربوط به زنان و خانواده کافی نیست

«فاطمه قاسم‌پور» عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به وضعیت بودجه مربوط به زنان و خانواده بر اساس جزییات جداول بخش دوم بودجه ۱۴۰۳ که از دولت ارسال شده است، اظهار کرد: در جداول ارسالی دولت، از اعتبار تجمیعی مربوط به بند (ب) تبصره ۱۳ که ۳۶ هزار میلیارد تومان است، صرفاً ۱,۸۰۰ میلیارد تومان یعنی فقط حدود ۵ درصد از این بودجه به معاونت امور زنان و خانواده اختصاص یافته است، این در حالی است که در بودجه ۱۴۰۲ با تمهید مجلس جمع یک درصد اعتبارات هزینه‌ای دستگاه‌ها به استثنای ردیف‌های مشخص‌شده در قانون چیزی معادل ۴,۸۰۰ میلیارد تومان بود که در بند (ب) تبصره ۱۳ با توجه به اهمیت موضوع، انتظار می‌رفت بیش از این رقم در اختیار حوزه زنان و خانواده قرار گیرد.

وی افزود: رقم تعیین شده برای معاونت امور زنان در موضوع «توانمندسازی زنان و آسیب‌زدایی از زنان و خانواده» است و سایر موضوعاتی که در قانون بودجه ۱۴۰۲ لحاظ شده بود از جمله مشاوره خانواده، ورزش و سلامت زنان، کارآفرینی زنان و … نیز حذف شده است.

نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به سایر بندهای بودجه‌ای مرتبط با حوزه زنان و خانواده از بند (ب) تبصره ۱۳ در جداول ارسالی، گفت: از بودجه مربوط به بند (ب) تبصره ۱۳ بودجه‌های دیگری به حوزه خانواده وارد شده است، برای مثال ذیل وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزارت ورزش و جوانان، سازمان تبلیغات اسلامی، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، حوزه هنری انقلاب اسلامی و سازمان سینمایی و امور سمعی و بصری ردیف‌هایی در موضوعات مختلف در نظر گرفته شده است که در برخی از آن‌ها به موضوع تقویت خانواده و ترویج ازدواج البته در کنار سایر موضوعات مرتبط با حوزه فرهنگ اشاره شده است و اگر تمامی بودجه این موضوعات را مربوط به حوزه خانواده بدانیم، چیزی حدود ۳ هزار و ۸۵۰ میلیارد تومان خواهد بود که البته تفکیک این بخش از بودجه از بخش فرهنگ مشخص نشده است و نمی‌توان تخمین زد چه میزان از آن به حوزه زنان و خانواده اختصاص یابد.

رییس فراکسیون زنان و خانواده مجلس شورای اسلامی ادامه داد: با توجه به ظرفیت بودجه بند (ب) تبصره ۱۳ انتظار می‌رفت بودجه امسال در حوزه زنان و خانواده.... قابل توجهی داشته باشد که این اتفاق رخ نداد.

وی اظهار کرد: تعیین یک درصد بودجه برای حوزه زنان و خانواده در قانون بودجه ۱۴۰۲ جاپای محکمی برای تأمین اعتبارات مربوط به حوزه زنان و خانواده بود که در صورت استمرار می‌توانست به مرور به بندی ثابت در قوانین بودجه سنواتی تبدیل شود و موضوعات حوزه زنان و خانواده ردیفی مستقل، مشخص و نشان‌دار داشته باشند که البته این اقدام مهم نیز دنبال نشد.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به سنجه‌های عملکردی مربوط به حوزه زنان و خانواده دستگاه‌های سیاست‌گذار در جداول ارسالی، گفت: به جهت اصلاح قانون آیین‌نامه داخلی مجلس، دولت ملزم به تهیه سنجه‌های ارزیابی برنامه دستگاه‌های سیاست‌گذار شده است و این تعیین سنجه نقش مهمی در بودجه‌ریزی برنامه‌محور و بعد نظارت بر هزینه‌کرد اعتبارات و بررسی اثربخشی آن‌ها دارد.

قاسم‌پور اظهار کرد: در حوزه زنان و خانواده ذیل وزارت ورزش و جوانان، سازمان بهزیستی و وزارت تعاون سنجه‌هایی در موضوعاتی نظیر حمایت از مراکز خدمات مشاوره تخصصی ازدواج و خانواده، رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال و… مشخص شده که برخی از این سنجه‌ها جامع و مبتنی بر شرح وظایف تخصصی دستگاه‌ها طراحی نشده‌اند.

نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: در هر صورت مجلس در راستای رفع این مسائل و ارتقای بودجه این بخش پیگیری‌هایی را انجام داده که ان‌شاء الله به نتیجه برسد.

کد خبر 6091843 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • بودجه فرهنگی ایران نصف شاخص بین‌المللی است
  • مدیران فرهنگی به احیای آموزش هنر خوشنویسی توجه داشته باشند
  • بودجه فرهنگی ایران نصف شاخص بین‌المللی است / موازی‌کاری فرهنگی داریم!
  • افزایش ۵ برابری بودجه شهرداری بیرجند برای سال ۱۴۰۳
  • امسال دیگر کسی نمی‌تواند بودجه «حوزه فرهنگ» را پرداخت نکند
  • بودجه مربوط به زنان و خانواده کافی نیست
  • پویش «مشهد مهربان»، عامل یکپارچه‌سازی اجتماعی مشهد مقدس
  • ۶ محله در حاشیه مشهد میزبان رویداد یکصدا ایران شدند
  • بودجه دولتی برای حوزه‌های علمیه | جمع مبلغ نهاد‌های فرهنگی و مذهبی ۶۷ هزار میلیارد تومان!
  • نگاه ویژه شورای ششم به فعالیت‌های فرهنگی در مشهدالرضا