Web Analytics Made Easy - Statcounter

عابدین خرم روز چهارشنبه در جلسه ستاد استانی مقابله با کرونا با قدردانی از زحمات شبانه روزی کادر درمان که در خط مقدم جبهه مبارزه با کرونا قرار دارند ، اظهار کرد: با توجه به شیب نزولی شیوع بیماری باید در راستای جلوگیری از عادی انگاری در جامعه اقدامات لازم فرهنگی و اجتماعی انجام شود.

وی ادامه داد: باید از ظرفیت صدا و سیما و رسانه های استان در راستای آگاه سازی و اطلاع رسانی به اقشار مختلف استفاده و در این زمینه میزگردهای تخصصی برگزار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خرم گفت: متاسفانه برخی افراد که واکسن کرونا دریافت کرده اند نسبت به رعایت شیوه نامه های بهداشتی، زدن ماسک و رعایت فاصله اجتماعی سهل انگاری می کنند این درحالی است که متخصصان معتقدند علاوه بر زدن واکسن باید فاصله اجتماعی و استفاده از ماسک رعایت شود.

وی با اشاره به اینکه کسانی که واکسن نمی زنند در واقع حقوق دیگران را رعایت نمی کنند، ادامه داد: اقداماتی که با اجرای طرح شهید سلیمانی در استان انجام شد بسیار موثر بود و باید از ظرفیت بسیج در راستای شناسایی و اقناع افرادی که واکسن نزده اند به صورت محله به محله بهره مند شد.

خرم با اشاره به برگزاری مراسم نماز جمعه با رعایت تمامی شیوه نامه های بهداشتی، گفت: از این تجربه می توان در برگزاری سایر مراسم در مساجد و مکان های دیگر بهره مند شد.

وی اعلام کرد: متاسفانه براساس آمار ارایه شده رعایت شیوه نامه های بهداشتی در اماکن ورزشی، آرامستان ها، نانوایی ها و بانک ها نسبت به سایر مراکز پایین تر است.

وی تاکید کرد: اداره کل ورزش و جوانان باید به صورت جدی نسبت به رصد اماکن ورزشی دولتی و خصوصی اقدام کند و در آرامستان ها و پایانه های حمل و نقل نیز بایستی تذکرات لازم در راستای رعایت فاصله اجتماعی و استفاده از ماسک از طریق بلندگو ارایه شود.

استاندار آذربایجان شرقی همچنین در خصوص فعالیت قهوه خانه ها، گفت: براساس قانون فعالیت قهوه خانه ها قبل از شیوع کرونا ممنوع شده و اتحادیه ها باید به وظایف قانونی خود عمل کنند در غیر این صورت اتحادیه مربوط نیز اعمال قانون و جریمه می شود.

وی ادامه داد: بایستی شیوه نامه های بهداشتی در مراکز درمانی، داروخانه ها، مطب پزشکان، بیمارستان ها به جد رعایت شود.

خرم با اشاره به اینکه میزان فوتی های کرونایی در استان حدود یک چهارم کاهش یافته است، گفت: باید تلاش کنیم این رقم به صفر برسد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز در این جلسه با بیان اینکه ۷۳۳ بیمار کرونایی در بیمارستان های استان بستری هستند، گفت: در ۲۴ ساعت گذشته ۱۳۴ بیمار کرونایی بستری و ۹ نفر نیز جان خود را از دست دادند.

دکتر بهمن نقی پور با اشاره به اینکه شهرستان های جلفا و مرند در وضعیت قرمز قرار دارند، افزود: از لحاظ رنگ بندی کرونایی ۲ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۱۲ شهرستان در وضعیت زرد و ۵ شهرستان نیز آبی است.

وی ادامه داد: در حال حاضر ۷۱ درصد جمعیت کل استان واکسن نوبت اول و ۵۸ درصد نوبت دوم و ۱.۵ درصد نیز نوبت سوم را دریافت کرده اند.

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری آذربایجان شرقی نیز در این جلسه با اشاره به آمار بازرسی از صنوف در هفت ماهه امسال گفت: ۲۷ هزار و ۸۸۰ بازدید تیم های مشترک، ۲۵۱ هزار و ۸۸۲ بازدید توسط بازرسان بهداشت محیط و حرفه ای انجام شده است.

بدر شکوهی افزود: در مجموع ۹۶۷ واحد پلمپ، ۵۶ هزار و ۳۷۵ واحد تذکر دریافت کردند و با ۴ هزار و ۹۵۰ واحد نیز طبق مقررات و قوانین برخورد شده است.

وی اضافه کرد: شماره تلفن ۱۹۰ آماده پاسخگویی و دریافت شکایات نسبت به عدم رعایت شیوه نامه های بهداشتی است.

برچسب‌ها آذربایجان شرقی استانداری آذربایجان شرقی محدودیت های کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آذربایجان شرقی استانداری آذربایجان شرقی محدودیت های کرونا آذربایجان شرقی استانداری آذربایجان شرقی محدودیت های کرونا رعایت شیوه نامه های بهداشتی آذربایجان شرقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۱۳۱۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف «آسترازنکا» درباره عوارض جانبی واکسن

پس از شکایت ده‌ها خانواده از شرکت آسترازنکا به دلیل عوارض جانبی واکسن این شرکت، آسترازنکا برای اولین بار اعتراف کرد این واکسن در مواردی آسیب جدی به شخص وارد می‌کند.

به گزارش مشرق، آسترازنکا برای اولین بار اعتراف کرد که واکسن آن علیه ویروس کرونا می‌تواند عوارض جانبی خطرناکی ایجاد کند. بر اساس آنچه روزنامه انگلیسی «تلگراف» منتشر کرده است، این غول داروسازی به دلیل ادعای اینکه واکسن آن که با دانشگاه آکسفورد ساخته شده است در ده‌ها مورد باعث مرگ و آسیب‌های جدی شده است، به همین دلیل در یک دادخواست دسته‌جمعی تحت پیگرد قانونی قرار گرفت. وکلا می‌گویند که واکسن عوارض جانبی ایجاد کرد که تأثیر مخربی بر تعداد از انسان‌ها داشته است.

براساس گزارش الشرق الاوسط، اولین پرونده علیه آسترازنکا سال گذشته توسط پدر دو فرزند، جیمی اسکات، که پس از دریافت این واکسن در آوریل ۲۰۲۱ دچار خونریزی مغزی شد، به دادگاه ارائه شد. آسترازنکا این دعاوی را به چالش می‌کشد، اما در یک سند قانونی که در فوریه به دادگاه عالی ارائه شد، پذیرفت که واکسن این شرکت علیه کروناویروس در مواردی، باعث ایجاد لخته خون و کاهش پلاکت خوان در افراد شده است.

۵۱ پرونده علیه آسترازنکا در دادگاه عالی مطرح شده است که قربانیان و بستگان آنها خواهان غرامتی به ارزش ۱۰۰ میلیون پوند هستند. اعتراف آسترازنکا که در دفاع قانونی از پرونده دادگاه عالی آقای اسکات بیان شد، در پی کشمکش‌های حقوقی شدید صورت گرفت. اگر شرکت دارو گواهی دهد که واکسن در موارد خاص قانونی باعث بیماری جدی و مرگ شده است، این می‌تواند منجر به پرداخت خسارت شود.

آسترازنکا در پاسخ نامه‌ای که در می ۲۰۲۳ به وکلای آقای اسکات ارسال شده است، ادعا کرد که واکسن در سطح کلی باعث لخته شدن خون نمی‌شود. اما در یک سند قانونی که در فوریه به دیوان عالی ارائه شد، این شرکت گفت: مشخص شده است که واکسن در موارد بسیار نادری می‌تواند باعث ایجاد لخته خوان شود. مکانیسم علت ناشناخته است. علاوه بر این، در غیاب واکسن آسترازنکا (یا هر واکسنی) نیز لخته می‌تواند ایجاد شود. در مقابل وکلا استدلال می‌کنند که واکسن آسترازنکا در افزایش سرعت لخته خوان بسیار فعال عمل کرده است، چیزی که شرکت به شدت آن را رد می‌کند.

چند ماه پس از معرفی واکسن آسترازنکا، دانشمندان عوارض جانبی بالقوه جدی را شناسایی کردند. سپس توصیه شد که یک واکسن جایگزین به افراد زیر چهل سال داده شود، زیرا خطر واکسن آسترازنکا بیشتر از آسیب ناشی از ویروس کرونا است.

منبع: باشگاه خبرنگاران

دیگر خبرها

  • اعتراف «آسترازنکا» درباره عوارض جانبی واکسن
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • پارک کردن یک خودرو به شیوه‌ای متفاوت + فیلم
  • پلمب یک واحد قصابی به دلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی در رامهرمز
  • بازداشت دانشجوی معترض به شیوه ای عجیب توسط پلیس آمریکا
  • بازداشت دانشجوی معترض به شیوه ای عجیب توسط پلیس آمریکا + فیلم
  • ببینید | پیام مقاومت به شیوه بانوی فلسطینی
  • عجیب ترین شیوه حمل بار با خودرو که تاکنون دیده اید‍! | ویدئو