Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - معاون دادگستری استان یزد با بیان اینکه شهرداری‌ها در راستای ترویج فرهنگ صلح و سازش در جامعه حرکت کنند، گفت: شورای شهر منتخب پیگیر تثبیت اراضی و املاک شهرداری یزد باشد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، محمدحسین رحیمی‌زاده در نشست رئیس‌کل دادگستری استان یزد با اعضای ششمین دوره شورای شهر یزد، اظهار داشت: در برنامه ششم انجام اموری به شهرداری‌ها واگذار شده که باید شورا نظارت کند مواردی که انجام نشده محقق و اجرایی شود که انتظار است تا شورای جدید برای این بخش از تکالیف قانونی نیز برنامه داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه باید در پروژه‌های شهرداری، نگاه فرهنگی و اجتماعی غالب باشد، افزود: امروزه ثابت شده است حتی رنگ جدول‌ها و یا نرده‌های خیابان و یا چینش هنرمندانه مبلمان شهری مطابق با اصول روانشناختی با توجه روحیات اجتماعی در میزان جرم و بزه در شهر مؤثر است. 

این مقام قضایی، توجه ویژه اعضای شورای ششم شهر یزد به مناطق کمتر برخوردار را خواستار شد و گفت: یکی از رویکردهای کاهش آسیب‌های حاشیه‌نشینی، ایجاد توسعه و ارائه خدمات مضاعف به این مناطق، مثل ساخت یک پارک مناسب، ایجاد فرهنگ‌سرا و یا تجهیز یک مجموعه‌های ورزشی است که می‌تواند از بسیاری از جرائم در این مناطق پیشگیری نماید.

وی شکل‌گیری جرائم و آسیب‌های اجتماعی در شهر را نیازمند تحلیل علمی دانست و گفت: اگر بیماری کرونا با تعطیلی مراکز ورزشی و تفریحی، افسردگی را تشدید می‌کند و یا شرایط بد اقتصادی روحیه مردم را دچار مشکل می‌کند، باید یک تیم علمی برنامه‌هایی عالمانه و اثرگذار را برای شرایط پیش رو تدوین نمایند.

رئیس دادگستری گلستان: استفاده از ظرفیت نخبگان برای گسترش صلح و سازش/ مراکز داوری افزایش می‌یابدنگاهی به شروط ابومازن برای از سرگیری مذاکرات سازشمیزان سازش در پرونده‌های قضایی استان قزوین 37 درصد افزایش یافت

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان یزد بر حدنگاری کامل املاک شهرداری تأکید کرد و بیان داشت: یکی از مطالبات شورای شهر از شهرداری باید تثبیت مالکیت املاک این سازمان باشد تا از تعدی و تجاوز به حدود این این اراضی پیشگیری شود.

محمدرضا حداد رئیس اداره توسعه حل اختلاف استان یزد هم در این نشست اظهار داشت: کمک به ترویج صلح و سازش و نهادینه کردن فرهنگ عفو و گذشت تنها با شناسایی و استفاده از افراد شاخص، توانمند و دارای نفوذ کلام خلاصه نمی‌شود بلکه باید از دیگر ظرفیت‌های جامعه نیز به نحو شایسته کمک گرفت.

این مقام قضایی استفاده از واژه‌ها و نام‌های با مضامین صلح، آشتی، عفو؛ بخشایش و عباراتی از این قبیل ‌در نام‌گذاری معابر شهری را به عنوان پیشنهاد مطرح کرد و گفت: بدون تردید با ترویج این اقدام اجتماعی ذهن و روح شهروندان با این واژه‌ها بیشتر آشنا خواهد شد و در روابط اجتماعی آن‌ها نیز تاثیرگذار است.

وی، زیبا سازی شهر، طراحی و ساخت المان‌های شهری با رویکرد ترویج صلح و آشتی و توسعه فرهنگ مدارا و گذشت را هنر شهرداری دانست و بیان کرد: این نهاد عمومی می‌تواند با استفاده از هنرمندان تجسمی، المان‌هایی را برای میادین و جای جای شهر طراحی و اجرا نماید که انگاره‌ای از فرهنگ عطوفت و مهرورزی و بخشش ایرنیان را به ذهن متبادر سازد.

حداد از اعضاء منتخب شورای اسلامی شهر یزد خواست تا با توجه به ظرفیت‌های موجود در شهرستان یزد که متولی مدیریت آن شورای اسلامی شهر و شهرداری هستند دستگاه قضایی استان را کمک نمایند تابا توسعه و ترویج فرهنگ گذشت و مدارا از میزان آسیب‌های اجتماعی کاسته شود.

انتهای پیام/781/ ز

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استان یزد شهر یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۴۵۲۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم همکاری فرمانداران برای رفع موانع تحقق حداکثری حدنگاری استان کرمان

ایسنا/کرمان مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان کرمان در همایش فرمانداران با اشاره به فرادستگاهی بودن حدنگاری و وجود موانع متعدد، بر نقش محوری فرمانداران در رفع موانع حدنگاری تاکید و خواستار ورود جدی به این حوزه شد.

سیدمهدی هاشمی ۹ اردیبهشت ماه در همایش فرمانداران استان کرمان اظهار کرد: هویت‌بخشی به اراضی و املاک به نحوی که هیچ نقطه‌ای از کشور فاقد سند مالکیت حدنگار نباشد، حکم قانون جامع حدنگار و مورد تاکید جدی مقام معظم رهبری و سران قواست چرا که فاقد حدنگاری بودن بخشی از اراضی تبعات حقوقی، اقتصادی و اجتماعی فراوانی در پی داشته و همچنین تثبیت مالکیت‌ها نقش ویژه‌ای در آمایش سرزمینی و مدیریت صحیح زمین دارد.

وی افزود: علی‌رغم تلاش شبانه‌روزی مجموعه ثبت اسناد و املاک استان کرمان در راستای تثبیت مالکیت اشخاص حقیقی و حقوقی و صدور ۹۹.۷ درصد از اراضی ملی استان، در بخش صدور اسناد مالکیت اراضی کشاورزی، شهری و روستایی و دستگاه‌های دولتی، بخشی از کار بر زمین مانده که متقاضی‌محور بودن و فرادستگاهی بودن حدنگاری عوامل عمده این مسئله هستند.

مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان کرمان با اشاره به فراهم شدن امکان ارائه خدمات غیرحضوری و بر پایه هوش مصنوعی در سایه توسعه حدنگاری و صدور اسناد رسمی گفت: بیش از ۹۰ درصد خدمات ثبتی به صورت الکترونیک انجام می‌شود و در حوزه استعلامات نیز به دلیل ایجاد دفتر الکترونیک در اسناد تک‌برگ، ۸۱ درصد استعلامات دادگاه‌ها و سایر مراجع ذی‌صلاح به صورت آنی و توسط هوش مصنوعی پاسخ داده می‌شود.

وی بیان کرد: با توجه به اینکه صدور اسناد مالکیت، منوط به درخواست مالکین است، اطلاع‌رسانی و اقدامات تبیینی جهت آگاهی‌بخشی به وجوه مثبت سند مالکیت صورت گرفته و شاهد استقبال خوبی از سوی مردم بوده‌ایم اما در این مسیر، بعضی موانع در مسیر حدنگاری وجود دارد که امیدواریم فرمانداران به عنوان فرماندهان قرارگاه حدنگاری شهرستان‌ها، در جهت رفع موانع همکاری کنند.

مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان با اشاره به نقش حدنگاری اراضی کشاورزی در تامین امنیت غذایی و شعار سال، به اولویت صدور اسناد اراضی کشاورزی در سال جاری اشاره و اضافه کرد: از مجموع ۵۴۳ هزار هکتار از اراضی تداخلی استان، تا کنون نسبت به ۲۱۱ هزار هکتار رفع تداخل صورت گرفته و برای برداشتن بار مالی تهیه نقشه از دوش کشاورزان استان، در سال گذشته برای ۱۰۰ هزار از اراضی زراعی قرارداد نقشه‌برداری منعقد شده و برای باقیمانده اراضی نیز اعتبار ویژه‌ای برای استان کرمان از سوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در نظر گرفته شده است.

هاشمی همچنین با اشاره به وجود مشکلات ثبتی قدیمی و سابقه‌دار در برخی شهرستان‌ها گفت: در راستای تاکیدات رئیس قوه قضائیه مقرر شد کمیته حل معضلات ثبتی با هدف شناسایی مشکلات ثبتی، در اداره کل ثبت اسناد و املاک استان تشکیل شود تا پس از شناسایی و احصاء معضلات ثبتی ریشه‌دار که حل آن نیازمند هم‌افزایی چندین دستگاه است، موارد حسب مورد در شورای توسعه و برنامه‌ریزی استان و یا شورای حفظ حقوق بیت‌المال استان کرمان جهت اتخاذ راهکار مطرح شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۳۳۷ سند مالکیت منطقه دوم دریایی سپاه استان بوشهر صادر شد
  • اطلاعات املاک واگذار شده شهرداری تهران منتشر شود
  • زمزمه‌های دلالی مشاوران املاک در طرح مسکن جوانی جمعیت یزد
  • رفع موانع تحقق حداکثری حدنگاری کرمان با همکاری فرمانداران
  • پیگیر اصلاح قانون شوراها در کشور هستیم
  • لزوم همکاری فرمانداران برای رفع موانع تحقق حداکثری حدنگاری استان کرمان
  • رفع موانع تحقق حداکثری حدنگاری استان کرمان با همکاری فرمانداران
  • بیش از ۹۰ درصد خدمات ثبتی الکترونیکی انجام می‌شود
  • اعضای شورای شهر و روستا در تحقق شعار امسال همت مضاعف داشته باشند   
  • نگاه ویژه شورای ششم به فعالیت‌های فرهنگی در مشهدالرضا