Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی اصغر قائمی منتخب شورای ششم تهران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به طرح زیست شبانه اظهار کرد: این طرح‌ها کاملا به زیرساخت‌های فرهنگی و اجتماعی و همچنین نگرش‌های ما نسبت به جهان بینی مرتبط است و فکر می‌کنم از نگاه مومنانه و اسلامی این طرح حتما باید بررسی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما زندگی در شب تهران را نمی‌توانیم تعطیل کنیم، اما اینکه به زندگی شبانه مستقلا نگاه کنیم، بحثی است که باید بررسی‌های بیشتری برای آن شود.

وی ادامه داد: طبیعتا با شروع شورای ششم، من و همکارانم به طرح‌های جامع و لوایح با دقت بیشتری می‌پردازیم. یا آن‌ها را تصویب می‌کنیم و یا در صورت مخالفت تصمیم جدی برای آن‌ها خواهیم گرفت. در ارتباط با زیست شبانه هم من تنها عبارتی از آن را شنیدم و مطالعه کاملی نداشتم.

منتخب شورای ششم شهر تهران گفت: در حال حاضر شورای ششم شکل نگرفته و در روز ۱۴ مرداد تازه این شورا شکل می‌گیرد به همین دلیل جنبه رسمی ندارد و ما از همان روز می‌توانیم در مورد چنین موضوعاتی صحبت کنیم.

بیشتر بخوانید

زیست مومنانه جایگزین طرح زیست شبانه شود/ با مدل اعضای فعلی، این طرح جلو نمی‌رود

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: زیست شبانه شورای شهر تهران زیست شبانه شورای ششم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۹۸۶۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی مشکل مجوز‌های مالکان زمین «تپه سیف جاجرود» در کمیسیون اصل نود

علی خضریان در تشریح نشست کمیسیون اصل نودم قانون اساسی در خصوص تعیین تکلیف مشکل مجوز‌های مالکان زمین تپه سیف جاجرود اظهار داشت: این مجموعه صنعتی که در فاصله ۱۲۰ کیلومتری شرق تهران قرار دارد، دارای زمین‌هایی با موقعیت تجاری است که از سال ۱۳۷۵ به متقاضیان آن اختصاص یافته است.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی در ادامه تصریح کرد: این در حالی است که شرکت بالادستی عمران پردیس از تعیین تکلیف مالکیت این زمین‌ها با استناد به مصوبه هیأت وزیران، عدول کرده از این رو شکایتی از سوی مالکان این زمین‌ها در خصوص طرز کار دستگاه‌های دولتی به ویژه وزارت راه و شهرسازی به کمیسیون اصل نود واصل شد. 

خضریان در ادامه با اشاره به نتیجه این جلسه، بیان داشت: در این جلسه ضمن بررسی جوانب موضوع و پس از استماع مشکلات نماینده مالکان و همینطور نمایندگان وزارت راه و سازمان حفاظت محیط زیست، مقرر شد گزارشی از سوی شورای عالی محیط زیست جهت تعیین تکلیف این منطقه و لکه‌های صنعتی فاصله ۱۲۰ کیلومتری تهران ارائه شود. 

سخنگوی کمیسیون اصل نودم قانون اساسی در مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: بر اساس این گزارش شورای معماری باید نسبت به بازنگری و جابجایی حدود مرزی شهر پردیس اعلام نظر کند و تصمیمات لازم در چارچوب کمک به تولیدکنندگان در سال ۱۴۰۳ که به شعار «جهش تولید با مشارکت مردم» مزین شده است، اتخاذ شود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • بررسی انسداد «میدان جی» در شورای تأمین تهران
  • بررسی جداول بودجه ۱۴۰۳ در مجلس به پایان رسید
  • جلسه علنی نوبت عصر مجلس پایان یافت
  • جلسه علنی نوبت صبح مجلس پایان یافت/ عصر امروز؛ ادامه بررسی بودجه
  • مشکل مجوزهای مالکان زمین تپه سیف جاجرود بررسی شد
  • بررسی مشکل مجوز‌های مالکان زمین «تپه سیف جاجرود» در کمیسیون اصل نود
  • شوراها از جمله مظاهر مشارکت مردم در حکمرانی است
  • مجلس از فردا وارد بررسی جداول بودجه می‌شود
  • تشکیل شوراها اسباب تحکیم پایه‌های نظام را فراهم کرده است
  • نگاه ویژه شورای ششم به فعالیت‌های فرهنگی در مشهدالرضا