Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@16:19:39 GMT

ضرورت توجه به پیروان ادیان و اقوام در شورای شهر ششم

تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۳۰۳۸۶

ضرورت توجه به پیروان ادیان و اقوام در شورای شهر ششم

نامزد ششمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و عضو فعلی شورای شهر تهران بر ضرورت هوشمندسازی خدمات اجتماعی در شهر تهران تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، الهام فخاری در نشست خبری لیست جمهور که ظهر امروز در مرکز همایش های رایزن برگزار شد، گفت: امروز در میانه مسیری هستیم که در سال ۹۶ با حضور و رای مردم آغاز شد و حالا در انتخابات شوراها این مردم هستند که باید انتخاب کنند که به عقب بازگشته و به دوران شهرفروشی و باغ کشی و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. برگردند یا مسیر انسان محور شدن شهر و تبدیل تهران به شهری برای زندگی را ادامه دهند.

فخاری با بیان اینکه در دوره پنجم مدیریت شهری اقدامات بسیاری در حوزه آسیب های اجتماعی صورت گرفت، گفت: ما در این دوره آسیب های اجتماعی را به رسمیت شناخته و به جای انکار یا سرکوب آن راهکاری منطقی برای حل و فصل آن جستجو کردیم. در همین راستا نیز مدارس پرتو را برای فراهم شدن امکان تحصیل کودکان کار توسعه دادیم. همچنین در حوزه افراد بی خانمان نیز چهار گرمخانه ویژه زنان ایجاد کردیم. علاوه بر آن فعالیت گرمخانه ها را شبانه روزی کردیم و در نتیجه این اقدامات طی سه سال گذشته، هیچ فردی در زمستان های پایتخت از سرما و به دلیل بی خانمانی جان خود را از دست نداد.

فخاری با بیان اینکه طرح حفظ حریم آثار هنری در شهر تهران را نیز پیش بردیم، گفت: پیگیری مصوبه اجرای شهر دوستدار کودک نیز صورت گرفت و بسیاری از زیرساخت ها را نیز در این حوزه فراهم کردیم.

فخاری هوشمندسازی و شفافیت و مبارزه با شهرفروشی و باغ کشی را نیز از جمله دستاوردهای این دوره از شورای شهر برشمرد و گفت: در شورای شهر بعدی لازم است که به مسئله سلامت روان شهروندان توجه جدی شود.

نامزد ششمین دوره از انتخابات شورای شهر تهران با تاکید بر اینکه باید به سهم و نقش اقشار و ادیان مختلف در اداره شهر توجه کنیم، گفت: ما می خواهیم هوای مردم شهر را داشته باشیم.

فخاری در پاسخ به پرسشی درباره مسئولیت اجتماعی دستگاه های مختلف در شهر تهران نیز گفت: مصوبه مسئولیت اجتماعی سازمانی در شورای شهر وجود دارد. ما پیگیر ارتقای این مصوبه در دوره ششم خواهیم بود تا بتوانیم از ظرفیت و توان سازمان ها و بنگاه ها در حل مشکلات شهری استفاده کنیم.

این عضو شورای شهر پنجم از شیوه انتشار و اعلام دستاوردهای این دوره از مدیریت شهری در فضای رسانه ای انتقاد کرد و گفت: در شورای شهر اول اصفهان بررسی انجام شد که نشان می داد مردم اساسا از وظایف و عملکرد شورای شهر اطلاعی ندارد و به همین دلیل نیز در جریان آن قرار نداشتند. متاسفانه این وضعیت در شورای شهر پنجم تهران نیز وجود داشت و مردم در جریان بسیاری از اقدامات و دستاوردهای این دوره قرار نگرفتند.

فخاری افزود: یک راه استفاده از ظرفیت های هوشمندسازی، استفاده از توان و ظرفیت شبکه های اجتماعی و کمک گرفتن از سازمان های مردم نهاد در این زمینه حائز اهمیت است. بطوریکه می توان اقشار را در این حوزه درگیر کرد.

ضرورت توجه به معیشت آتش نشانان

فخاری در پاسخ به پرسش ایسنا پیرامون برنامه شورای ششم برای ایمنی شهر تهران نیز گفت: ما در شورای پنجم دو اقدام برای ارتقای تجهیزات آتش نشانی و ارتقای ایمنی را در دستور کار قرار دادیم. بطوریکه امروزه آتش نشانی تهران یکی از مجهزترین آتش نشانی هاست. در شورای ششم نیز باید این رویه را مورد توجه قرار داده و علاوه بر آن به معیشت آتش نشانان نیز توجه ویژه شود.

فخاری افزود: در حوزه آسیب های اجتماعی ما باید مسئولیت پذیری سازمانی را مورد توجه قرار داده و علاوه بر آن باید از طریق هوشمندسازی خدمات اجتماعی برای گروه های آسیب پذیر به دنبال کاهش آسیب های اجتماعی در شهر باشیم.

فخاری درباره تبدیل تهران به شهری زیست پذیر نیز گفت: زیست پذیری یک طیف است که اینطور نیست که بگوییم یک هدف نقطه ای بوده و ما به آن نقطه رسیدیم. برنامه لیست "جمهور "و تمام ۲۱ عضو آن تبدیل تهران به شهری برای زندگی است و در این راستا نیز به حوزه های مختلف توجه شده است. از جمله به اقشار آسیب پذیر، معلولان، کودکان، سالمندان و زنان.

فخاری ادامه داد: زنان نقش فعالی در شهر زیست پذیر دارند. در شهر زیست پذیر شاخص های محیط زیستی نیز باید در وضعیت مناسبی قرار گیرد. وقتی از شهر زیست پذیر صحبت می کنیم منظورمان این نیست که فقط برای انسان ها مناسب باشد، بلکه باید برای تمام موجودات زنده از گیاهان و درختان گرفته تا حیوانات شهر مناسبی داشته باشیم و حقوق حیوانات در این شهر رعایت شود.

فخاری در پایان از مردم تهران خواست که برای انتخاب سرنوشت شهرشان در انتخابات ۲۸ خرداد ماه مشارکت داشته باشند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شوراهای ۱۴۰۰ انتخابات ۱۴۰۰ آسیب های اجتماعی شورای شهر زیست پذیر شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۳۰۳۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کیفی سازی محصولات لازمه ورود به بازار‌های بین الملی

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، علیرضا فخاری استاندار تهران در حاشیه بازدید از ششمین نمایشگاه بین المللی توانمندی‌های صادراتی ایران در تهران گفت: هر چقدر که بتوانیم در حوزه تولید و کیفی سازی در این امر از طریق استاندارد سازی ورود کنیم، می‌توانیم بخشی از بازار‌های دنیا را تحت تاثیر اقدامات تولیدی خود قرار دهیم.

استاندار تهران افزود: نیروی کار مناسب و مسلط و همچنین کاهش هزینه‌های جانبی مانند سوخت و هزینه‌های مرتبط با آن، ظرفیت بی بدیلی را در مقایسه با رقبای دیگر در سایر کشور‌ها فراهم کرده است و این نمایشگاه هم زمینه خوبی را برای آینده حوزه تولید و صادرات فراهم می‌کند.

علیرضا فخاری همچنین بر توجه به شرکت‌های دانش بنیان و شتاب دهنده‌ها تاکید کرد و گفت: برخی شرکت‌ها برای معرفی ظرفیت‌های ملی که از ظرفیت‌های خرد اقتصادی بخش تولید و تجارت تشکیل می‌شوند به این مقوله ورود کرده اند و این فرصت‌هایی است که این امکان را فراهم می‌کند که مخاطبان ما را بهتر بشناسند و این ظرفیت برای آنها فراهم شود که در انتخاب و رقابت، خودشان را در یک موقعیت جدیدتری ببینند.

استاندار تهران همچنین گفت: آسیب شناسی اثر گذاری نامطلوب تشکل ها، سازمان‌ها و مجموعه‌هایی که باید در چگونگی معرفی، ظرفیت سازی، رفع موانع و ایجاد تسهیلات برای بخش‌های تولیدی کار کنند، بسیار مهم است.

علیرضا فخاری همچنین گفت: ما در حوزه ساختار، مقررات و ضوابط کمبودی نداریم، بلکه نیارمند این هستیم که مشارکت عام را فراهم کنیم و باید برای رفع موانع حضور مردمی در اقتصاد ملی و کاهش تصدی گری دولت در امر اقتصاد تلاش کنیم.

استاندار تهران افزود: در هر حوزه اقتصاد که تلاش بخش خصوصی پررنگ شده است، فرصت‌های طلایی جدیدی برای کار اقتصادی فراهم شده که نه تنها نیاز‌های داخل را تامین می‌کند بلکه مازاد آن جنبه‌های صادراتی نیز پیدا خواهد کرد.

دیگر خبرها

  • آیت‌الله مرتضوی: «حفظ نظام» به معنای نظام عام اجتماعی است؛ نه نظام سیاسی
  • اطلاعات املاک واگذار شده شهرداری تهران منتشر شود
  • کیفی سازی محصولات لازمه ورود به بازار‌های بین الملی
  • ضرورت برگزاری جشنواره فیلم اقوام ایرانی با قدرت و کیفیت
  • ضرورت ایجاد ساختار مناسب برای پیاده‌سازی علوم انسانی با جهان‌بینی الهی
  • دستگاه های استان تهران در حوزه راهیان نور به تکالیف خود عمل کنند
  • پایتخت تقسیم می شود؟
  • عزم ملی برای حل مشکلات پایتخت شکل بگیرد/ضرورت استفاده از ظرفیت معتمدین محلات در سایر کلانشهرها
  • ظرفیت‌های استان تهران برای تعامل اقتصادی با «واسط» عراق مهیا است
  • ظرفیت های استان تهران برای تعامل اقتصادی با «واسط»عراق مهیا است