Web Analytics Made Easy - Statcounter

انتخابات شوراهای شهر و روستا در 28 خرداد برگزار می شود. در این شرایط می طلبد تا هر یک از نامزدها برای حضور در پارلمان شهری اولویت های خود را بیان کرده و وارد میدان رقابت شوند.

به گزارش برنا؛ شهر تهران به عنوان پایتخت کشور نیازمند رسیدگی‌های ویژه در موضوعات متعدد از جمله محیط زیست، سلامت، حمل و نقل، بهداشت، فضای سبز و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. است. این کلانشهر برای مهار و مدیریت خود نیازمند افرادی متخصص است. 28 خرداد انتخابات شوراهای شهر و روستا برگزار می‌شود.

 

 

تهران باید شهری ایمن، پاک و دارای هویت تاریخی و فرهنگی  باشد/ بهبود سیستم حمل و نقل به عنوان شریان حیاتی تهران/ ساماندهی مشاغل غیر رسمی در اولویت قرار بگیرد

 سید مجتبی تقوی نژاد، کاندید اصلاح طلب انتخابات شورای اسلامی شهر تهران و عضو لیست ائتلاف اصلاح طلبان به خبرنگار برنا گفت: کلانشهر تهران به عنوان پایتخت ایران اسلامی مستجمع تمام اندیشه‌ها، اقوام و آداب و رسوم مردم ایران زمین، باید نه تنها در ذهن شهروندان تهرانی بلکه در برای تمام ایرانیان شهری دوست داشتنی باشد.

او افزود: از نگاه ساختارگرایانه تهران مهربان باید شهری ایمن، پاک، دارای هویت تاریخی و فرهنگی همراه با حس تعلق معنوی برای شهروندان ساخته و مدیریت شود.

این کاندید شرکت در انتخابات شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: تهرانی سبز با شبکه حمل و نقل پیوسته و در دسترس و از لحاظ تکثر محلات و مناطق متعادل و محل سکونتی آرام و همچنین از منظر اقتصادی پایدار، همراه با توزیع عادلانه خدمات و امکانات، مطلوب ساکنان آن باشد.

تقوی نژاد با بیان اینکه بی‌شک حمل و نقل عمومی به عنوان یکی از اصلی‌ترین شاخصه های مدیریت شهری باید علاوه بر بهسازی و تکمیل، تسهیلگر زیست شهروندان بوده و به عنوان یک شاهراه اجتماعی و شهری بتواند در کاهش مسائل جاری شهر و شهروندان ایفای نقشی جدی کند، گفت:  توسعه حمل و نقل با رویکرد ها و پیوست‌های اقتصادی، اجتماعی، زیست محیطی و سایر رویکردهای موثر در ایجاد آسایش و آرامش با توجه به محدودیت‌های بودجه‌ای کشور نیازمند بهره‌گیری از حلقه مفقوده ورود بخش خصوصی و نیز تعریف روش‌های مشارکتی همچون مشارکت مدنی و غیره است که می تواند راه‌گشای توسعه مدبرانه و صحیح باشد.

او تاکید کرد: بهبود سیستم حمل و نقل به عنوان شریان حیاتی تهران شامل تکمیل خطوط مترو، راه‌اندازی سامانه خطوط اتوبوس تندرو  از مبدأ شهرها و شهرک‌های اقماری و ایجاد بستری مناسب برای بهره‌مندی اقشار توان‌یاب و سالمندان از نگاهی دیگر می‌تواند در مسیر ارائه خدمات مطلوب به شهروندان موثر باشد.

تقوی نژاد ادامه داد:  نیل به این مقاصد نیازمند درکی عالمانه از فضای شهر و نیازهای مادی و معنوی شهروندان برای زندگی بهتر است که انتخابات شورای اسلامی شهر تهران فرصتی برای ایجاد بستری مناسب و ایجاد این فضا در مدیریت شهری است.

این کاندیدای انتخابات شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: آنچه در بازه زمانی1400-1404 در مدیریت شهری ضرورت دارد فراهم ساختن شهری برای زندگی شهروندان است.  شهری سالم و به دور از آلودگی‌های صنعتی، شهری بدون شهروندان درجه اول و درجه چندم، شهری منضبط، قانون‌مدار، شفاف، پاسخگو و صادق، با مدیرانی متخصص و خدوم که لازمه پیشرفت و ارائه خدماتی بهتر است.

تقوی نژاد افزود:  رویکردهای ما در شورای ششم توزیع عادلانه امکانات در تمام مناطق شهر و ایجاد بستری برای برطرف‌کردن بی عدالتی‌ها است. نیازسنجی و نظرسنجی شهروندان در پروژه‌های توسعه محلات و واگذاری پروژه‌های محله‌ای به ساکنان آن همان محل و همچنین پرداختن به مقوله سلامت شهروندان اعم از ایجاد امکانات و تجهیزات ورزشی و پایش سلامت عموم شهروندان خصوصا سالمندان، معلولان، کودکان و زنان در این مسیر از اهمیت ویژه برخوردار است.

 این کاندید انتخابات شورای شهر تهران گفت: از دیگر رویکردهای پیشرو ساماندهی شغل‌های غیررسمی و ایجاد امنیت شغلی برای کسب و کارهای محله‌ای، دستفروشان و زنان سرپرست خانواده است که می تواند آسایش را به شهر هدیه دهد.

تقوی نژاد ادامه داد: ایمان و باور توانستن در شورای اسلامی شهر تهران، اصلاح طلبان ایران عزیز را برا آن داشته تا متعهد شوند تمام تلاش خود را به کار ببندند تا تهران 1400 تا 1404 دارای مدیریت شهری شفاف و قانونمند بر پایه مقابله جدی با فساد در شهرداری، دارای سرعت عملکرد در فرایندها و فعالیت‌ها، کاملا هوشمند در فعالیت‌ها و دارای ظرفیت ارائه خدمات تمام الکترونیک بدون نیاز به مراجعه شهروندان و نیز اصلاح‌گر فرآیند و کاهش زمان صدور پروانه‌های ساخت باشد.

به گفته او کاهش هزینه‌های اداره شهر یکی دیگر از اهداف مهمی است که با استفاده از ‌ظرفیت تشکیل صندوق سرمایه‌گذاری با جذب مشارکت‌های عمومی و خصوصی در تامین مالی پروژه‌ها در دستور کار قرار دارد. با این همه بهره‌مندی از توان تخصصی کارکنان و کارگران شهرداری از جمله دیگر اهداف خدمت‌گزاران اصلاحت طلب ایرانی اسلامی در شورای ششم خواهد بود.آرزوی ما مشارکت شهروندان برای داشتن جامعه‌ای مدنی همراه با رفاه و آرامش برای تهران مهربان است.

 

کلانشهر تهران در تراز شهرهای مطلوب جهانی قرار بگیرد/ آمایش سرزمین مورد توجه قرار گیرد

 محمد وکیلی، نامزد اصولگرای شورای شهر تهران و عضو لیست وحدت شورای شهر به خبرنگار برنا گفت: در آستانه برگزاری انتخابات شورای اسلامی شهر هستیم. کلانشهر تهران باید در تراز جهانی تعریف و دیده شود. این شهر ظرفیت را به خوبی دارا است. یک شهر در تراز جهانی باید یک شهر خوب باشد.

 او افزود: شهر خوب شهری است که شهروندان از زندگی در آن راضی و از آن لذت برده و شاد باشند. همچنین شهر خوب باید شیشه‌ای، شفاف و هیچ موضوع پشت پرده‌ای نداشته باشد. کارکنان شهرداری رابطه  معنوی با  شهروندان خود داشته باشند.

 وکیلی تاکید کرد: امنیت و آسایش اجتماعی در یک شهر خوب موضوعی مهمی است. نظافت شهر، معماری، سرانه‌های شهری با فضای سبز و مابقی سرانه‌ها باید در حد قابل قبول شهر باشد.

به گفته او حمل و نقل سریع و آسان برای شهروندان محیا باشد. از سوی دیگر زیباسازی و شادابی اجتماعی و محیط زیست شهری از موضوعات مهم در زمینه رضایت‌مندی شهروندان محسوب می‌شود.

وکیلی ادامه داد: در یک شهر خوب مردم محور تصمیمات اساسی شورای شهر مجری برای تحقق یک شهر خوب باید تلاش همه جانبه داشته باشند. برای یک شهر در تراز جهانی باید تلاش همه جانبه داشت. از سوی دیگر باید همدلی و هماهنگی در مدیریت شهری و شورای شهر تهران وجود داشته باشد. مدیریت شهری باید خود را در برابر تک تک شهروندان مسئول دانسته و حقوق شهروندی را با تمام وجود قبول داشته باشد. برای همه این‌ها برنامه‌های جدا وجود دارد.

 به گفته او برای چگونگی فعالیت حمل ونقل شهری باید برنامه داشت. برای نظافت شهر تهران با بیش از 10 میلیون جمعیت  و تولید سرانه زباله آن مشخص است نگهداری، جمع آوری زباله و دفن آن باید به شکل مناسب  و علمی انجام تا سلامت شهروندان را به خطر نیاندازد.  

وکیلی تاکید کرد: در نهایت شهروندان باید از شهرشان راضی و یک شهروند خوب باشند.

او افزود: کلانشهر تهران در حد و تراز جهانی تعریف  شود. یک شهر خوب در تراز جهانی وقتی مفهوم پیدا می‌کند که شهروندان آن شهر از آن رضایت داشته و در آنجا امنیت و نشاط را داشته باشند. با توجه به امنیت شهر تهران و نگرانی‌ها از شهر تهران اولویت اول شهر تهران  در حال حاضر شفاف‌سازی و قانون‌مندی مقررات است که برداشت‌های فردی و متفاوت از قوانین و مقررات و  راهکارهایی  به ویژه در بخش ساخت و ساز ایجاد می‌شود.

این نامزد شورای شهر تهران گفت: یکی از موارد نارضایتی مردم را به دنبال دارد. با این تفاسیر شفاف‌سازی و قانونمندسازی یکی از اولویت‌ها است.

وکیلی ادامه داد: آمایش شهر تهران از اهمیت برخورداراست. در شهر تهران تمامی مردم در نقاط مختلف باید از یک برخورداری نسبی بهره‌مند می‌شود. پس آمایش سرزمین باید با دقت انجام شود تا بتوان در پروژه‌ها  بودجه در اولویت‌هایی ارائه در نقاطی با برخورداری کمتر اختصاص یابد. شاید برخی بر این باور باشند که درآمد هر منطقه از طریق شهرداری است، بلکه باید دانست که شهرتهران درآمد دارد.

او ادامه داد: اگر در یک منطقه قیمت مسکن بالا و در منطقه‌ اندک است به دلیل برخورداری و سرانه‌ها است. اگر بتوان یک برخورداری نسبی در تمامی نقاط تهران داشت نباید یک اختلاف 15 برابری در مناطق تهران وجود داشته باشد. با آمایش سرزمین باید توزیع یکسال خدمات در شهر را ایجاد و بودجه را به این شکل تخصص داد. مسئله بعدی مقوله بهبود محیط زیست شهری است. در تمامی جوانب باید مقوله محیط زیست شهری را مدنظر قرار داد. برای مثال در زمینه ترافیک، فضای سبز، سرانه‌های مختلف نیاز شهروندان برای جامعه شهری، جمع‌آوری آب‌های شهری و آلودگی‌های موجود به ویژه آلودگی صوتی در کنار بزرگراه‌ها مشکلاتی است که محیط زیست شهری را دچار اختلال کرده است.

این کاندیدای اصولگرا تصریح کرد: حل مساله ترافیک با تامین وسایل حمل و نقل عمومی و اولویت دادن به تکمیل خطوط مترو  و بی آر تی است.

این کاندیدای شورای اسلامی شهرتهران گفت: مسئله دیگر هم در مقوله بهبود محیط زیست شهری توزیع خدمات از اهمیت برخوردار است. مردم باید در هر منطقه خدمات اصلی را دریافت کنند. پراکندگی خدمات در نقاط مختلف شهر تردد شهری را افزایش داده و تردد شهری آلودگی‌های محیط زیستی را به دنبال دارد. در نهایت یک شهر باید از انضباط اجتماعی، شادابی و نشاط کامل برخوردار باشد تا با زیباسازی و توجه به پاکیزگی محیط شهری بتوان چنین فضا را ایجاد کرد.

او تاکید کرد:  امید است بتوان خدمات  مناسب را در اختیار همگان قرار داد.

 

 

 

اولویت سلامت شهر تهران باشد/ باید برای معیشت مردم فکری کرد

همچنین سید احمد علوی، کاندید اصولگرا شورای اسلامی شهر تهران در لیست ائتلاف انقلاب درباره مهم‌ترین اولویت شهر تهران در حوزه اجتماعی و فرهنگی به خبرنگار برنا گفت: موضوع ما در این مسائل به صورت ویژه خود شهروندان هستند پس شهرداری بر مبنای آنها باید فعالیت داشته باشد.

او افزود: در دوره‌های گذشته اولویت‌بندی‌هایی برای برخی از مسائل انجام شده و ما می‌دانیم در چند سال اخیر به ویژه بعد از شیوع کرونا اولویت‌های شهروندان در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی تغییر کرده است، پس باید اولویت‌های مدیران شهری با تغییر اولویت مردم تغییر کند؛ در این شرایط اولویت باید موضوع سلامت باشد، چرا که مردم در این روز‌ها با این موضوع درگیر هستند.

علوی ادامه داد: امروز یکی از عوامل اصلی انتقال کرونا وسایل حمل و نقل عمومی است که مربوط به شهرداری است و باید این موضوع را مدنظر قرار دهد، چرا که امروز اولویت مردم در حوزه سلامت است. مدت‌هاست مردم به واسطه کرونا نتوانستند از خانه خارج شوند و فضای شاد را کمتر تجربه کرده‌اند، در حوزه اجتماعی شهرداری اولویت خود را باید تغییر دهد.

او  اضافه کرد: مسئله دیگری که با آن روبه‌رو هستیم بحث معیشت است؛ وقتی کرونا آمد معیشت بسیاری از جامعه به ویژه دهک‌های پایین را تحت تاثیر قرار داد، پس باید به عنوان کسانی که مسئولیت این شهر را برعهده می‌گیریم فکری برای معیشت مردم کنیم، برخی تحت پوشش نهاد‌های حمایتی هستند، اما برخی که شغل‌هایی همچون دستفروشی و ... داشتند که امروز به دلیل شیوع کرونا نمی‌توانند به شغل خود ادامه دهند، معیشت‌شان آسیب دیده است باید با همکاری سایر نهاد‌ها به این موضوع ورود کنیم و آنها را رها نکنیم.

او در پاسخ به سوالی مبنی‌بر اینکه یکی از ضرورت‌های توسعه و پیشرفت شهری، حاکمیت عدالت اجتماعی در شهر است که باید در حوزه‌های مسکن، امنیت و رفاه شهری، نظم و قانون و... حق مردم ادا شود تصریح کرد: حضرت علی می‌فرمایند بر اساس  عدالت قرار گرفتن هر چیزی جای خود باشد که باید در مدیریت شهری این موضوع را مدنظر قرار دهیم. کاهش فاصله منطقه جنوب با شمال تهران یکی از موضوعاتی است که عدالت اجتماعی در آن لحاظ نشده و به همین دلیل یکی از دغدغه‌های مردم است و طبق نظرسنجی‌های گذشته، سومین اولویت بعد از آلودگی هوا و حمل و نقل، کاهش فاصله طبقاتی بین مناطق شهر است که مردم از بی‌عدالتی در آن رنج می‌برند. در تنوع دسترسی شهروندان به اقسام حمل و نقل عمومی نیز عدالت رعایت نشده است، گاهی در برخی از مناطق چند وسیله حمل و نقل عمومی وجود دارد اما برخی از مناطق ایستگاه تاکسی قرار ندادیم. توزیع خدمات در محلات یکسان نیست، در محله‌ای خدمات از جمله بانک، رستوران و ... در اختیار شهروندان قرار گرفته است در برخی از محلات این خدمات لحاظ نشده که این مشکل بیشتر در بافت‌های فرسوده وجود دارد.

این کاندید اصولگرا افزود: در توزیع بودجه شهری، عدالت را رعایت نمی‌کنیم و بیشتر به صورت مساوات بودجه در مناطق توزیع می‌شود، تفکیک به معنای عدالت و کمک به مناطق ضعیف‌تر در بودجه لحاظ نمی‌شود و بودجه مناطق بالاتر را بیشتر می‌بینیم، چرا که پشتوانه‌های سیاسی دارند. در حالی که این عدالت نیست و باید نیاز‌های جامعه یک جا دیده شود، در بحث عدالت اجتماعی ابتدا تفکیک مناطق داشته باشیم و بعد براساس آن اقدام کنیم.

او در پاسخ به سوالی مبنی‌بر اینکه اصلی‌ترین مسئله حوزه حمل و نقل را در چند سال اخیر چه می‌دانید؟ گفت: اصلی‌ترین معضل شهرداری عدم تفکیک برخورد با مخاطبان خود است و این منجر به عدم رعایت عدالت اجتماعی در سطح شهر شده است، حوزه حمل و نقل نیز نقطه اصلی در این خصوص بوده و یکی از مطالبات اصلی مردم حوزه حمل و نقل است و به تاثیرات اجتماعی تصمیماتی که می‌گیریم قائل نیستیم. به عنوان مثال می‌بینیم مسیر دوچرخه ساخته می‌شود و میلیارد‌ها هزینه در این خصوص در بدترین شرایط مالی شهرداری شده است، اما آن مسیر خالی است و تنها اتفاقی که افتاده این است که بخش زیادی از مسیر خودرو را گرفته و ترافیک را بیشتر کرده  و اتفاقی که لازم بود نیفتاد، یا طرح ترافیک تصویب می‌کنیم و مردمی که در وسط شهر زندگی می‌کنند و نتوانستند طرح ترافیک بخرند به همین دلیل خانه‌هایشان را اجاره به بخش‌های اداری و تجاری دادند و بافت اصلی شهر خالی شده است؛ این نشان می‌دهد که به تاثیرات اجتماعی این تصمیمات توجه نمی‌کنیم.

عضو لیست ائتلاف جبهه انقلاب ادامه داد: در زمانی که تصمیم گرفته شد بلیط مترو یا اتوبوس ۲۵ تا ۳۰ درصد افزایش یابد به این فکر نکردیم که مخاطبان ما در مترو و اتوبوس ضعیف‌ترین قشر جامعه هستند که حاضرند به رغم خطرات ویروس کرونا بازهم سوار آن واگن‌هایی شوند که ۹۰ درصد احتمال گرفتار شدنشان وجود دارد شوند؛ این قشر از جامعه را هر طور شده باید همراهی کنیم، بسیاری از موضوعات حوزه حمل و نقل به ثمر نمی‌نشیند، مگر اینکه نگاه اجتماعی به این موضوعات نداشته باشیم.

علوی در پاسخ به سوالی مبنی‌بر اینکه آیا در شورای ششم مصوباتی، چون شهر دوستدار کودک، شهر دوستدار سالمند، مناسب سازی شهر برای دسترس پذیری توان یابان (معلولان) و... مورد حمایت قرار می‌گیرد؟ تصریح کرد: این مصوبات بر اساس تجربه‌های موفق بین‌المللی حاصل شد و چیز‌هایی نیستند که به صورت دوره‌ای و مسائل سیاسی طراحی شود، گرچه در شورای شهر فعلی به این مصوبات بها داده نشد، اما معتقد هستیم که این مصوبات پایه‌های علمی مصوب شده‌اند و شهر به آن‌ها نیاز دارد با جدیت تقویت می‌شود و شهر تهران برای کودکان، سالمندان، معلولان، بانوان و... شهر خشنی است به این معنی که شهر برای کودکان و زنان شهر امنیت ندارد و برای معلولان و سالمندان مشکل در تردد دارند، این نشان می‌دهد شهر برای رسیدن به آرمان‌ها فاصله زیادی دارد و این موارد باید خروجی محور باشد نه بخشنامه‌ای. اگر بخواهیم شهر را برای همه محیا کنیم حتما در بازه‌ای از زمان مشخصی اتفاقاتی رخ دهد و سمن‌ها و گروه‌های مردم وارد شوند و خودشان اظهار نظر کنند.

علوی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه برای بهره گیری از ظرفیت‌های موجود در حوزه فرهنگی و به ویژه احیای گردشگری در شهر تهران چه راهکار‌هایی پیشنهاد می‌کنید؟ بیان کرد: باید ابتدا بپذیریم که برنامه‌ریزی بر اساس شرایط فعلی شهروندان و شهر باشد، بعد از آن برنامه‌هایمان را بازتعریف کنیم. در حوزه گردشگری بعد از کرونا دچار مشکلات متعدد شدیم و باید در این حوزه روش‌ها و فعالیت‌های جدید را بازتعریف کنیم، وضعیت خانواده به واسطه کرونا نیازمند بحث نشاط اجتماعی است و گردشگری می‌تواند در این حوزه کمک کند حتما باید برنامه‌ریزی‌مان را بر آن اساس انجام دهیم. گردشگری وظیفه شهرداری نیست، اما باید برای خوب شدن حال شهروندان تلاش کنیم و باید با دستگاه‌های مرتبط همکاری داشته باشیم.

//انتهای پیام: 5

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: شهر تهران پایتخت فضای سبز شوراهای شهر و روستا شورای اسلامی شهر تهران برنا ایران اسلامی آداب و رسوم ایران ذهن شورای اسلامی شهر زیست محیطی بخش خصوصی اتوبوس سالمندان مادی و معنوی شورای اسلامی انتخابات کودکان زنان خانواده اصلاح طلبان الکترونیک اصولگرای شورای شهر تهران برنا شورای اسلامی شهر شهرداری فضای سبز حمل و نقل محیط زیست شورای شهر شورای شهر تهران حقوق زباله زباله سلامت شهروند قوانین و مقررات ساخت و ساز بودجه درآمد قیمت مسکن محیط زیست جامعه آلودگی صوتی ترافیک حمل و نقل عمومی شورای اسلامی سلامت شورای اسلامی شهر تهران انقلاب اجتماعی و فرهنگی شهرداری فرهنگی و اجتماعی حمل و نقل عمومی جامعه پوشش توسعه و پیشرفت قانون حضرت علی آلودگی هوا فاصله طبقاتی حمل و نقل تاکسی بودجه خودرو ترافیک مترو اتوبوس مترو ویروس شورای شهر کودکان زنان معلولان سالمندان گردشگری گردشگری مشکلات خانواده محمد وکیلی زهرا سلیمانی انتخابات شورای شهر تهران انتخابات شورای اسلامی شهر تهران پاسخ به سوالی مبنی شورای شهر تهران حمل و نقل عمومی محیط زیست شهری مدیریت شهری حوزه حمل و نقل عدالت اجتماعی کلانشهر تهران تراز جهانی شهر تهران شهر تهران یک شهر خوب اولویت ها تقوی نژاد شورای ششم سرانه ها پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۲۰۰۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تنش در جلسه شورای شهر تهران؛ ترک جلسه برخی اعضا موقع سخنرانی زاکانی

به گزارش خبرآنلاین، تعدادی از اعضای شورای شهر تهران در آغاز سخنرانی شهردار تهران صحن علنی را ترک کردند و حدنصاب جلسه به ۱۳ عضو رسید.

به گزارش ایسنا، در جلسه صبح امروز شورای شهر محسن هرمزی معاون حمل و نقل شورای شهر تهران گزارشی از وضعیت حمل و نقل عمومی و ورود ناوگان جدید ارائه کرد که سوالاتی از سوی اعضای شورای شهر تهران مطرح شد و اعضای شورا در مورد چرایی عدم رویت قراردادها و نحوه ورود ناوگان سوالاتی را مطرح کردند.

محمد آخوندی رئیس کمیسیون بودجه شورای شهر در واکنش به سوالات و اعتراضات اعضاء در مورد قراردادهای چین و نحوه ورود اتوبوس و واگن مترو، سایر اعضای شورا را به دینداری توصیه کرد.

وی با اشاره به اینکه عملکرد ۳۰ ماهه اول شهرداران در ادوار گذشته را بررسی کنید، تصریح کرد: عملکرد آقای احمدی نژاد و آقای قالیباف در ۳۰ ماهه مشخص است، آقای قالیباف ۱۲ سال شهردار تهران بودند آیا اقداماتی که انجام دادند همه در ۳۰ ماهه اول فعالیت‌شان بوده است؟ قرارداد چین یکی از بزرگ‌ترین قراردادهای تاریخ شهرداری است؛ اما دائم سرکوب می‌کنید، سوال من از همکاران در شورا این است آیا ابهاماتی که نسبت به قرارداد داشتید پیش از بیان در صحن شورا، به معاونت حمل و نقل گفته اید؟ آدمی معلوم الحال که وضعیت آن مشخص است حرفی را در فضای مجازی منتشر کرده، اگر خودمان را ید واحد با شهرداری ببینم، از شهرداری توضیح می‌خواهیم و اگر اشتباه کرده بودند توضیح بخواهیم. قطعا خود بنده اولین نفر هستم که از شهردار توضیح می‌خواهم اما اگر اشتباهی نبوده، چرا باید خودزنی کنیم؟ باید همه کمک کنیم این قرارداد به سرانجام برسد.

تعدادی از اعضای شورا همچون شربیانی، امانی، اقراریان، سروری و غیره درخواست پاسخگویی به جو ایجاد شده در شورای شهر را داشتند که مهدی چمران رئیس شورای شهر با تأکید بر این‌که باید سخنان و تذکرات پیرامون گزارش باشد و نباید اعضا جواب یکدیگر را بدهند و بر همین اساس اعضای شورای شهر به احترام چمران از بیان نظرات انتقادی خود پیرامون سخنان آخوندی عضو شورای شهر تهران اجتناب کردند.

در ادامه شهردار تهران که در جلسه حضور داشت خواستار پاسخگویی به اعضای شورای شهر شد که تعدادی از اعضای شورا عباسی، اقراریان، امانی، قائمی، تشکری هاشمی، نجفی و شربیانی جلسه را ترک کردند که شهردار تهران در واکنش به این رفتن گفت حرف درست زدید، بشینید و بشنوید که اعضای شورا جلسه را ترک کردند.

مهدی چمران همچنین در خلال پاسخ اعضا به یکدیگر پس از ارائه گزارش معاونت حمل و نقل شهرداری تهران و ایجاد تشنج در صحن شورای شهر تهران گفت: نباید اعضا جواب یکدیگر را بدهند. اگر می‌خواهید جواب یکدیگر را بدهید در اتاق‌هایتان بنشینید، خوش و بش کنید یا دعوا کنید و جواب یکدیگر را بدهید. این دوستان در صحن شورا ننشستند که شاهد پاسخ اعضا به یکدیگر باشند.

وی خطاب به شربیانی که قصد ارائه تذکر داشت، اظهار کرد: شما حق ندارید در مورد دیگران صحبت کنید. باید در مورد موضوعات حمل و نقلی صحبت کنید و در مورد موضوعات دیگر نباید صحبت کنید.

در ادامه شربیانی در وقت ارائه تذکر خود گفت: تقارن بسیار تلخی است که ریاست شورا اعلام کند شما نباید صحبت کنید. اصل شورا تضارب آراء است. اگر به عنوان رئیس می‌فرمایید من صحبت نکنم سکوت می‌کنم و تشکر می‌کنم.

در ادامه بار دیگر چمران خطاب به اعضای شورا گفت: شلوغ نکنید، هر چیزی در جای خود و به موقع خود درست است. اگر قرار باشد هر کسی پاسخ عضو دیگر را بدهد باید تا شب جواب یکدیگر را بدهیم. باید با هم مشورت درست انجام دهید.

به گزارش ایسنا، در حال حاضر تنها در صحن علنی ۱۳ عضو شورا حضور دارند.

233233

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900669

دیگر خبرها

  • آغاز طرح بازآفرینی شهری محله جامی اصفهان
  • آشنایی با ۸ کاندیدای راه‌یافته به دور دوم انتخابات مجلس در تبریز
  • ۴۶۰ روز به پایان مدیریت شهری ششم باقی مانده است
  • واکنش چمران به حواشی جلسه قبلی شورای شهر تهران
  • منافع شخصی دلیل عدم عمل به قانون در شهرداری ها / استمرار کاهش کیفیت زندگی در کلانشهرها و شهرها /نتایج وخیم عدم مشارکت در انتخابات شوراها
  • برنا : بازداشت برادرزاده شمخانی
  • تنش در جلسه شورای شهر تهران؛ ترک جلسه برخی اعضا موقع سخنرانی زاکانی
  • پارکینگ چهل اختران در اختیار شهروندان قرار گرفت
  • عزم ملی برای حل مشکلات پایتخت شکل بگیرد/ضرورت استفاده از ظرفیت معتمدین محلات در سایر کلانشهرها
  • فیلم/ انتقاد روح‌الامینی از نحوه انتخاب کاندیدای شورای ائتلاف شهر ری