Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارشناس حوزه شهری و عضو سابق شورای شهر تهران اعلام کرد که دولت باید حق شهر تهران در بحث حمل و نقل عمومی را بپردازد.

ابوالفضل قناعتی کاندیدای انتخابات شورای شهر ششم تهران در گفت و گو با ایسنا، در خصوص اولویت های شورای شهر ششم بیان کرد: می توان با کمک بخش خصوصی و در تعامل با آن پروژه های شهری که باعث افزایش سطح نشاط، آرامش و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. شهروندان می شود را اجرایی کرد.

وی با بیان اینکه باید فضاهای عمومی در اختیار مردم قرار گیرد و از این جهت می توان از بخش خصوصی کمک گرفت، افزود: شهر تهران ثروت های زیادی دارد که باید از آن ها به نفع مردم استفاده کرد. به عنوان مثال در حوزه پسماند زباله ها روزانه سه الی چهار هزار میلیارد تومان ارزش دارند که می توان این پول را برای افزایش رفاه حال همه مردم شهر و نه افراد و گروه های خاص هزینه کرد و یاد دارم که یک کارشناس عنوان می کرد که پسماند منطقه یک روزانه ۲ میلیارد تومان ارزش دارد که با یک حساب سرانگشتی می توانیم حساب کنیم که زباله های با ارزش شهر تهران چقدر می ارزد و می توان این پول را صرف همه مردم کرد.

وی با بیان اینکه استفاده از انرژی های تجدیدپذیر و تبدیل زباله ها به برق یکی از اقدامات مهمی است که اعضای شورای شهر بعدی باید به آن توجه کنند، گفت: مجلس اصول گرا است و اگر دولت و شورا نیز به دست اصولگراها باشد می توان کارهای موثری با پشتوانه دولت و مجلس برای شهر تهران انجام داد.

این کارشناس حوزه شهری با بیان اینکه دولت باید حق شهر تهران در حوزه حمل و نقل عمومی را بدهد، گفت: ۵۷۰۰ اتوبوس در شهر تهران وجود دارد، اما همه آن ها فرسوده است و این در حالی است که تهران به ۹۰۰۰ اتوبوس احتیاج دارد و توسعه حمل و نقل عمومی باید یکی از اولویت های مدیریت شهری بعدی باشد.

وی با بیان اینکه بافت فرسوده گریبان تهران را گرفته اما می توان با کمک بخش خصوصی ضمن نوسازی این بافت ها، ایمنی را نیز افزایش داد، گفت: جالب است که برای شهری به بزرگی تهران در حوزه موضوعات اجتماعی برنامه ای وجود ندارد و با وجود آنکه فضاهای فرهنگی و ورزشی زیادی در شهر وجود دارد اما این فضاها هدفمند فعالیت نمی کنند که به نظر می رسد باید یک شورای راهبردی و سیاست گذاری در موضوعات اجتماعی در راستای کاهش بزهکاری و آسیب های اجتماعی با اتکا به مسائل فرهنگی و ورزشی ایجاد شود.

این عضو اصولگرای شورای شهر چهارم با بیان اینکه پروژه های نیمه تمام زیادی از دوران مدیریت قالیباف در شهر تهران باقی مانده، گفت: پروژه هایی که می تواند موجب روان سازی جریان حرکت در تهران شود می بایست تکمیل و اجرای آن ها در دستور کار قرار گیرد.

وی مسئله نشست زمین را یکی از موضوعات ویژه شورای شهر چهارم عنوان کرد و گفت: سالانه ۳۰ سانت زمین تهران نشست می کند و باید شورای شهر ششم در کنار موضوعات روتین، این مفاهیم جدید و نو را نیز در دستور کار خود بگنجانند.

وی با بیان اینکه شفاف سازی و مبارزه با فساد در همه مجموعه ها باید در دستور کار شورای ششم قرار گیرد، گفت: اما نباید تمام وقت یک شورا به یک مسئله همچون شفافیت اختصاص داده شود به گونه ای که از مابقی کارها غافل بمانند و باید کارهای اداره شهر در همه ابعاد به طور یکسان جلو برود نه اینکه برخی کارها بماند و مورد بی توجهی قرار گیرد تا مسئله شفافیت نهادینه شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: انتخابات ۱۴۰۰ شوراهای ۱۴۰۰ شوراي شهر تهران حمل و نقل عمومی شهر تهران شورای شهر قرار گیرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۹۹۱۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دوچرخه‌هایی که در تهران محو شدند/ شانس گرفته شده از مردم را به آنها بازگردانیم

به گزارش خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، سید جعفر تشکری هاشمی رئیس کمیسیون عمران و حمل ونقل شورای اسلامی شهر تهران در دویست و سی و دومین جلسه شورای شهر تهران و پس از ارائه گزارش محله گردی توسط یکی از اعضای شورای شهر و با اشاره به وضعیت دوچرخه های رها شده در محله جوادیه گفت: اینکه شهروندان به چه شکل و به چه نحوه‌ای از دوچرخه‌ها استفاده ‌کنند به انتخاب مردم خواهد بود، مهم این است که دوچرخه‌هایی که سرمایه این شهر بودند و اکنون بدون هیچ دلیل منطقی محو شده‌اند و صدها و هزاران میلیارد تومان از اموال این شهر درحال از بین رفتن است را احیاء کنیم.

وی تصریح کرد: مدیریت شهری باید شانس گرفته شده از مردم را دوباره به آنها برگرداند ، به راحتی می‌توان از این دوچرخه‌ها در خیابان‌ها یا حد فاصل مراکز اموزشی و تجاری تا ایستگاههای حمل و نقل عمومی استفاده کرد اما متاسفانه در حالی که این امکانات وجود دارد مردم را محروم کرده‌ایم و حقشان را از آنها سلب کرده‌ایم.   تشکری هاشمی با اشاره به برگزاری مناقصه برای ساماندهی به وضعیت دوچرخه ها گفت: گویا چندین مرتبه مناقصه برگزار و برنده نیز مشخص شده اما با گرفتاری در یک سیکل معیوب اداری کار متوقف شده است.   رئیس کمیسیون عمران و حمل ونقل شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: تقاضای من این است که اجازه دهند مردم شهر از امکان دوچرخه سواری استفاده کنند بارها انجمن‌هایی که مرتبط با دوچرخه هستند به کمیسیون مراجعه کرده‌ و از ما خواستند که مانع استفاده از دوچرخه نباشیم.   وی افزود اخیرا با مدیرعامل محترم سازمان ترافیک جلسه ای در همین خصوص داشتیم که قول دادند در اسرع وقت موانع را مرتفع نمایند.   وی با اشاره به پروژه در حال تکمیل اتصال بزرگراه شهید نواب به بزرگراه شهید تندگویان گفت: آنطور که متوجه شده‌ایم این پروژه مانع دسترسی به محله جوادیه خواهد شد و مشکلاتی را برای اهالی منطقه ایجاد می‌کند باید هرچه سریعتر جلساتی برگزار شود تا مشکلی برای ساکنین ایجاد نشود و اگر قرار است کاری برای مردم انجام دهیم مشکلی برای آنها ایجاد نکنیم و با افتتاح این پروژه زحمتی برای مردم ایجاد نکنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • لزوم تبیین دستاورد‌های انقلاب و اجرای طرح یاری گران در روستا‌ها
  • ادعای وزیر رئیسی درباره تحقق وعده مهم دولت سیزدهم! | فیلم
  • لزوم تمرکز فعالیت‌های عمرانی در معاونت فنی شهرداری تهران
  • دوچرخه‌هایی که در تهران محو شدند/ شانس گرفته شده از مردم را به آنها بازگردانیم
  • کارگروه مصوبات سفر دولت در استان سمنان ایجاد می‌شود
  • لزوم ایجاد یک سایت فرهنگی و هنری در استان البرز
  • بازداشت یکی از اعضای شورای شهر باغستان شهریار تهران
  • لزوم جریان یافتن مردم سالاری دینی در محلات
  • پخش مستند‌هایی با موضوعات اجتماعی، فرهنگی و تاریخی از شبکه افق
  • لزوم تغییر رویکرد خدماتی به اجتماعی در شهرداری‌ها